PW’s to sunset

2016-11-13 20:11:48 Alanya (Inga kommentarer)

Efter några månader med relativ lathet så försökte jag att komma igång igen med form av powerwalks upp till Alanya’s fina borg kallad Kale, som ligger högt upp på berg. Det sätter god förbränning och jobb på hela kroppen, framförallt ben och rumpa med tanke på sluttningen. I mitten av sommaren är det alldeles för varmt för att klara av att hålla igång en kontinuerlig träning. 32 grader på natten, det är hemskt. Ändå avklarade jag typ 5-6 löppass under den här tiden. Skulle jag ha någon bredvid mig med motivation till tusen så visst, det hade nog blivit mer träning då kanske trots allt. Men under omständigheterna som var så nej, tyvärr.

PW’sarna blev fler de månader innan jag åkte hem igen. Då var det bara härligt! Framförallt när de svalare vindarna ibland kan komma till där uppe, helt perfekt.

Det finns en jättefin avstickare ut till en utkiksplats där man kan se ut över hela Cleopatra Beach. Det är dock inga turister som vet om den här platsen, utan det är väldigt folktomt eller enbart turkar.  Hur som helst, jag måste ju visa er några bilder som jag tog därifrån när solen var på väg att gå ner. Heeelt underbar utsikt och ställe.
sssimage8799rrrr

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se