Mitt personliga fotokollage

2016-10-31 16:01:37 Allmänt (Inga kommentarer)

Många av er vet ju att jag reser mycket och också väldigt ofta. Även om det är en kort eller längre vistelse utomlands så kan man verkligen inte beskriva upplevelsen. Nyligen gick jag igenom det sista halvårets arkiv och började sortera mina foton, och kom fram till att det skulle vara smidigt men även riktigt snyggt att göra ett fotokollage av dem. Jag hittade inspirationen om fotokollage på canvasonline.se som är en tryckeriguide online. Jag har tidigare köpt färdiga ramar från Ikea och skrivit ut bilderna men i år skulle det vara kul med något lite annorlunda.

Alla bilder blir inte alltid hundraprocentigt bra givetvis, men vissa av fotografierna sticker verkligen ut bland mängden och det är dessa jag funderar att göra något snyggt av! Sex till nio bilder på en och samma tavla, vilket gör att jag kan se många delar i samma bild från detta härliga halvår som har rullat på under solens strålar. Det hårda är bara att besluta vilka bilder jag ska välja utav alla, det är inte det lättaste. Blir det en beställning kommer jag dela med mig av resultatet i bloggen givetvis:)

Tills vidare pryder denna ram & foto mitt fönster i Sverige…
14907688_10154161538067956_8724488090405757200_n

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se