Swedish ground

2016-10-30 18:15:35 Allmänt (Inga kommentarer)

Ja, vem ska hålla i ställningarna här på bloggen om inte jag själv? Ingen blogg rör sig framåt utan en person bakom tangentbordet. Livet flyter på trots allt, och jag har många bollar i rullning om olika saker. Om ungefär ett år hoppas jag stå på en stabil grund och kanske, kanske kunna satsa igen på en bra blogg. Men jag lovar ingenting längre, i och med att det inte alltid är lätt att hålla eller utföra. Det är många faktorer som spelar in.

Ni sitter jag nyanländ i Sverige, njuter av de senaste topplistorna från Spotify och funderar på hur de närmsta månaderna kommer att se ut. Burak är fortfarande kvar i Turkiet, och beroende på hur allt ser ut framöver så kommer han möjligen till Sverige runt jul. Jag hoppas på det i alla fall, men vågar inte hoppas allt för stort. Det hårda med att leva med distansförhållande, framförallt med någon från ett så hårt land som Turkiet med tanke på visum och hårda krav. Men vi jobbar på och håller minerna uppe!

För min del gäller det nu jobbfokus. Om någon vet om något passande jobb eller sådär så kan ni ju alltid slänga in en kommentar eller sända mig ett mail. Världen är liten, man vet ju aldrig om rätt ögon läser just detta inlägg, så jag kan ju i alla fall nämna det.

Gladeligen kan jag också nämna att jag ska få krama, pussa & rida lite på Mingmang framöver! Han står ju fortfarande ungefär 10 minuters bilfärd från oss, så det är fantastiskt. Tyvärr skadades han precis när hans kurva var på topp, av en sådan enkel och tråkig sak som en spark i hagen. Stackars, stackars Mingmang och stackars Linda som har tränat så hårt och varit så förberedda för en hel tävlingssäsong. Så händer något sådant, som ingen egentligen kan rå för. Lek eller argsint häst, ingen aning men lika tråkigt hur som. Det har gått många månader nu sedan dess, och sakta men säkert är Mingmang på spåret igen, men man vet inte än om det är hållbart eller inte. Det sårar mig också att få höra det, en så fin och snäll häst som Mingmang med en hel framtid framför sig ska inte ens behöva stå och väga om det kommer att hålla eller inte. Stackars… Men men, det ska bli fantastiskt kul att få krama om honom igen efter många månader borta, och också töja ut ridmusklerna lite… 😉

dsc_0877

Bilden är från en avjoggning med fina Ming förra året efter ett litet pass

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se