Up from bed

2016-10-31 11:06:43 Allmänt (4 kommentarer)

Det finns ingenting så skönt än när man vaknar upp relativt tidigt på morgonen, bara sådär. Ingen väckarklocka, ingen speciell tid att passa, utan bara vakna upp och känna, ”goodmorning world!”

Mina första rutiner varje morgon är att öppna telefonen, skriva godmorgon till Burak ♥ och sen försöka avgöra hur länge jag ska ligga och dra mig. Imorse vad jag ganska snabbt uppe på benen, och valde att inte försumma morgonen i sängen. På med träningskläderna och ut på en ganska kylig morgonrunda. Enbart en kort powerwalksrunda i och med att min hals säger ifrån. Jag har varit krasslig med halont i över 10 dagar nu, så blir det inte bättre måste jag väl ta kontakt med en doktor. Typiskt mig att vänta ut tiden så mycket jag kan, jag tycker alltid att kroppen ska få jobba bort såna saker av sig själv med hjälp av lite support med en bra hjärna som kan kombinera en lugnare vardag och bra mat/dricka till det, men nej det är väl något mer virusaktigt som sitter och sticker kanske.

morgon Kaffe & en stor potion med fil, kiwi, banan & mussli är belöningen på en morgonpw.

Och en sak till er som still staying strong här och läser, jag vill gärna gottgöra er så bra jag kan efter min långa frånvaro, så om ni har några önskemål på inlägg så får ni gärna putta en kommentar här under! Jag har för mig att någon frågade om hur Burak uppfattade och tyckte om Sverige, är det fortfarande aktuellt så kan jag absolut ta det te x. Up to you 🙂

4 kommentarer till “Up from bed”

 • Josefin oktober 31st, 2016 21:24

  Hej! Jag läser gärna massor med olika inlägg om Alanya! Gärna med bilder 👍

 • Sofia oktober 31st, 2016 23:03

  Tack för din kommentar! Är det något speciellt om just Alanya som du är ute efter? Annars kan jag åminstone bjuda på en massa härliga bilder och kanske lite små saker jag kan komma på längst vägen, hehe 🙂

 • Elin november 1st, 2016 23:20

  Åhhhh, men de var ju jag som undrade det!! Har faktiskt inte klickat in här på ett tag… men ÄNTLIGEN verkar du vara tillbaka 😀 skriv om det, fortfarande jäkligt nyfiken 🙂

 • Sofia november 1st, 2016 23:24

  Tack snälla för din kommentar! Då ska jag ordna ett inlägg om detta! 🙂

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se