From today

2016-11-11 19:27:48 Bilder (Inga kommentarer)

Mina fötter är förfrusna och fingrarna näst intill så, det är inte lätt att skriva vill jag lova er… Jag har just kommit in till värmen och förbereder mig för en efterlängtad dusch! Mingmang var strålande idag, efter en lite jobbig start tills jag väl kom till ridning och tills han gav med sig att samarbeta istället och ta det lite lugnt. Här får ni en bild för nu, förfryser om jag inte hoppar in i duschen direkt 😀 

o3

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se