From today

2016-11-11 19:27:48 Bilder (Inga kommentarer)

Mina fötter är förfrusna och fingrarna näst intill så, det är inte lätt att skriva vill jag lova er… Jag har just kommit in till värmen och förbereder mig för en efterlängtad dusch! Mingmang var strålande idag, efter en lite jobbig start tills jag väl kom till ridning och tills han gav med sig att samarbeta istället och ta det lite lugnt. Här får ni en bild för nu, förfryser om jag inte hoppar in i duschen direkt 😀 

o3

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se