Who’s gonna kiss u when I’m gone?

2016-11-16 11:06:21 Musik (2 kommentarer)

Morgonkaffe + högtalarna med J0hn Legen’s Love me Now = perfektion

2 kommentarer till “Who’s gonna kiss u when I’m gone?”

  • Noora november 17th, 2016 16:53

    Så roligt att du har börjat blogga igen!

  • Sofia november 21st, 2016 19:06

    Vad roligt att du uppskattar det, tack! 🙂

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se