Dubbla flätor

2016-11-21 21:09:10 Allmänt, Dagens outfit (Inga kommentarer)

Vilken skillnad det är på att ha helg när man jobbar och när man inte jobbar. Att ta tillvara på dagarna lär man ju sig utan tvekan. Hela helgen har spenderats med min härliga vän som jag för några år sedan för första gången träffade just i Alanya. Överraskande va. Vi hade en mysig sleep-over med film (såklart en svinbra turkisk sådan) och mycket snack. När man inte ses så ofta finns det ju allt för mycket att prata om. På söndagen tog vi en såndär siesta halva dagen hemma innan vi gav oss in till Göteborg och Norstad för att kika runt lite. Sandra visade sina skills och gjorde snabbt två flätor på varsin sida vilket jag gick och showade med resten av eftermiddagen. Jag vet inte om det var positivt eller negativt att en tjej frågade mig i ena butiken om jag jobbade där, och en annan om jag gjort mina flätor själv… 

Detta med tvä flätor, inbakade eller utbakade har blivit väldigt populärt de senaste månaderna. Vad är eran uppfattning av dessa, snyggt eller inte? Jag har sett så många människor som ser hur bra ut som helst i dessa dubbla flätor, men var väldigt säker på att jag efter en gångs testande inte kunde var en av dem. Nu har jag ändrat uppfattning och tycket att det är skitsnyggt, trots att åldern kanske går ner sisådär 10 år. Det är ju synd att det är så svårt att göra dem själv, utan att behöva steloperera armarna efteråt. Krampen kommer ju efter en halv minut, hehe.
arme

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se