Countdown

2016-11-24 10:33:46 Allmänt (Inga kommentarer)

Imorgon natt, alltså natten till Fredagen är det många som sitter bänkade på olika hemsidor. Anledningen är så klart Black Friday, (Thanksgiving) något som startade i USA men som under senare år har spridit sig land och rike runt! Denna dag har betydelse att många kedjor och företag trycker ner sina priset något enormt denna dag, upp till och med 70% många gånger. Nu är jag jättenyfiken, är det någonting speciellt som ni har kikat in och vet kommer att sänkas i pris till Black Friday, eller är det någonting som ni hoppas? Kläder? Teknikprylar?

Jag själv väntar ivrigt, ivrigt och ännu mera ivrigt på att förhoppningsvis priserna kommer att sjunka på några träningsbyxor som jag helt fått ögonen på! Dessvärre sätter väl gärna företagen ner saker som ”mestadels” inte säljer jätte-mega-bra i vanliga fall så att de får en chans att bli av mer med dem, men har man tur så finns det även chans till finare populära saker och som man själv är ute efter. Jag längtaaar!

black-friday

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se