Hashtag nolifer

2016-11-29 18:37:10 Allmänt (8 kommentarer)

Ja, vad ska man skriva om när man inte har hästar längre? Känner mig totalt vilse i en bloggvärld utan hästar. Inte min grej alltså. Varje dag ser ju likadan ut, jag sover några timmar på natten, vaknar, går till jobbet, sitter gärna kvar någon timma längre på jobbet om en av mina vänner där jobbar senare än mig och kan ta ut lunch när jag slutar, allt för att spendera tid och låta tiden gå fortare. Rider Mingmang ungefär två dagar i veckan… Lägger mig i sängen när jag väl är hemma, tittar på film och bara slappar. Jag har haft 0 träningsmotivation de sista veckorna vilket inte är bra alls. Men jag får försöka fokusera på att klara vardagen först, så ska jag alldeles snart ta itu med gym igen. Några nya gymbyxor ska få stå för det styret. Alltså, nymotivation.

Det här med att tiden ska gå fort är ju att jag bara vill få vintern överstökad. Kan ju inte påstå att jag sitter här och är lycklig precis, men det är en del i planen att sitta här i Sverige och skriva detta. Det är en plan att överleva vintern, försöka stå ut och snart få blicka på vår och sommar i stället. Jag försöker att tänka positiv, hur grått det än ser ut. De positiva delarna är att jag har ett jobb, det är kul att gå till jobbet, jag har härliga kollegor, tiden går fort när jag har ett jobb, jag har köpt nya träningsbyxor, jag har tid att gymma (men måste hitta motivationen igen),  det är snart jul, jag har familjen runt mig, jag får lagad mat, jag får bo gratis, jag har 4G internet (även om jag aldrig hinner använda det, haha.) och jag har fina Mingmang.

Nackdelarna är att jag är mer hemma där nere än här. Saknar mitt gäng och framförallt min pojkvän. Distans är så jävla jobbigt när jag är så otrolig ensam här, suck. Jag kan inte förstå mig på vissa människor när man är bra vänner, de har också velat ha hem mig i långa tider, men när man äntligen är på hemmaplan så är det svårt att höra av sig? Alltså vad är det för grej, förklara gärna.

Längtar mig ihjäääl av värme, palmer & beach. Bild from tumblr.tumblr_static_tumblr_static__640

8 kommentarer till “Hashtag nolifer”

 • M november 30th, 2016 13:39

  Vet precis hur du känner. Min pojkvän bor också utomlands – vi skall flytta ihop i sommar. Just nu handlar livet bara om att jobba och fördriva tiden och få vintern överstökad.

 • Sofia december 4th, 2016 10:31

  Åh, ja visst är det jobbigt! Man liksom ”puttar undan” livet för en stund för att bara glömma och få tiden att gå..

 • Mikaela - ryttarduon december 2nd, 2016 09:24

  Hur ser planen ut för dig? Du ska tillbaka till vår/sommar? Det är inte tänkt att din pojkvän ska komma över till Sverige något över vintern eller att du ska åka ner någon vända innan det blir vår sommar? 🙂 Förstår att det är skitsvårt och skittråkigt, och just nu känns ju vår/sommar ganska långt bort tyvärr. Förstår om det är struligt med visum etc och det kan verkligen inte vara enkelt men tänker ändå att ni kommer klara det galant, även om det är svårt 🙂

 • Sofia december 4th, 2016 10:34

  Det är en väldigt oklar plan, det är väl mycket därför ”tankarna” går som de går och moodet är lite si sådär på sne. Förhoppningsvis kommer han att komma nu till jul och hälsa så, men dessvärre är det väldigt hårt just nu överlag att få besöksvisum. Enligt statistik som vi har fått följa på diverse grupper som jag är med i, så ligger just Turkiet väldigt i lä för godkända ansökningar också. Så chanserna känns lite små tyvärr. Planen med mig själv finns inte riktigt heller, i och med att jag inte vet alls hur mycket jobb jag kommer att ha efter jul på Rusta. Jag trivs super, och jag passar in väldigt bra vad jag känner och fått ”uppfattning om”, men samtidigt vet man ju aldrig aldrig med jobb och personal under olika årstider. Men jag hoppas att det blir en sista lång härlig sommar i Alanya trots allt – och att vi efter den här sommaren faktiskt kan starta vårat liv i Sverige, båda två! =) Tack för din kommentar snälla du!

 • Johanna december 4th, 2016 10:15

  Hej!! Kul att du börjat blogga lite igen, jag kom in lite sådär i slutet, strax innan du åkte till Turkiet å ”övergav” hästbloggandet. Brukar kika in någon gång då och då å se om det hänt något, blir alltid lika glad när du skrivit något 🙂 Tänkte endel på det här med IS, krig etc va det något du märkte av under din tid där? Å jag lider med dig, det är fett jobbigt att ha ett distansförhållande.. Å det enda man kan göra är å ”tänka positivt” å vänta haha. Sorry för rörig kommentar å allt, men jag läser det du skriver 🙂

 • Sofia december 4th, 2016 10:52

  Hej! Tack för din kommentar!
  Spännande att du kom in så pass ””sent”” och har kikat in då och då!
  Nä, just i Alanya (Antalya-provinsen) märker vi inte av någonting faktiskt. Det har varit några demonstrationer då och då, det är allt. Som både turist och boende kan man känna sig totalt cool-lugnt i Alanya, vardagen liksom fortsätter som vanligt oavsett vad som händer borta i Östra delarna. Bortsätt från en hel del TV-dramatik då, det vill säga. =)

 • Josefin december 4th, 2016 17:54

  Hej!
  Jättekul att din blogg är igång igen, har inte varit här på hur länge sen som helst! Har följt dig sedan mahjong-tiden! Alla inlägg uppskattas! Så roligt att se att du tar dig fram i livet på bästa sätt! Ett tips om du vill jobba med djur och är duktig med kunder: veterinärkliniker behöver ofta receptionister och butikspersonal, iaf de lite större ställena.

  KRAM

 • Sofia december 22nd, 2016 10:42

  Hej! Ett litet sent svar men, tack så jättemycket!
  Kul att du delar med dig av dina tankar också liksom receptionist på vet. klinik! Superspännande tanke!
  Kram

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se