Froozen

2016-12-13 10:18:57 Allmänt (4 kommentarer)

Wow, lucia idag och jag kom ihåg bloggen för att önska er en glad Lucia…Inte riktigt kanske, men ändå. Kände mig skyldig att såklart lämna något avstamp. Det rullar på för mig, jag jobbar så mycket som jag får och har möjlighet till och umgås så mycket som möjligt med gamla och nya vänner på helgerna. Jag gymmar extremt mycket också, nu när jag äntligen fått köpt mig ett nytt gymkort. Det känns så mycket bättre när man har saker att göra hela tiden! Man liksom glömmer bort lite vilken dag man står och stampar på, och vips så har ytterligare en vecka gått.

Vi catch’ade den här fräcka dimman här om dagen ut över Uddevallabron och hamn. Den gjorde sig riktigt vacker där och fräck till mina superhärliga träningsbyxor.

o1extra

o5extra

o21extra

4 kommentarer till “Froozen”

 • Angelica december 13th, 2016 14:06

  Vart är kläderna ifrån, riktigt snygga!

 • Sofia december 22nd, 2016 10:43

  Tack! De är från lite blandade ställen, allt från Bikbok, Hm till Icaniwill =)

 • Ellen - tävlingsryttare december 14th, 2016 17:02

  Shit vilka pepp-bilder alltså. Snyyygg!!

 • Sofia december 22nd, 2016 10:42

  Tack så hjärtligt!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se