Christmas is over

2016-12-28 14:18:40 Allmänt (Inga kommentarer)

Julafton är avklarad, med flera fina julklappar och en mysig hemmakväll. Jobbet rullar i vanlig ordning och jag tar åt mig så mycket som jag bara kan i jobbväg. Nyår står på tur, och den förväntas tillbringas med mitt gang här i Sverige som det har blivit en tradition att fira nyår med. Det som saknas är väl egentligen snö, pojkvännen och Alanya, typ. Det börjar rycka i mig när jag ser alla vänner som gör sig startklara att ta nästa plan ner till ghostcity. Wish I was one of them. Samtidigt som jag egentligen bara önskar att få vara här, tillsammans, och ha det superduper.

Catcha’de den här snygga bilden på mig och Ming dagen innan julafton. Mys!
(Blommorna är jul-effekt, såklart haha.)img_4153

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se