Nytt från Sean Paul

2017-03-03 13:05:35 Musik (Inga kommentarer)

Sedan liten har jag varit ett fan utav Sean Paul, och igår släppte han sin nya singel! Lika bra som de flesta andra låtar som han gjort eller är beblandad i. Hans stil, eller hans röst kanske vi ska säga är speciell. Den är ett faktum i många låtar, den bara gör det bekvämt och till ett, ja, faktum.

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se