Sommarabstinens

2017-03-10 10:58:52 Allmänt (7 kommentarer)

Åh vad jag längtar tills sommaren! Nog för att vintern faktiskt, mot all förväntan har rullat på relativt bra så går nu slutspurten ganska segt må jag säga. Om ungefär två veckor fyller jag dessutom år, helt sjukt gammal förövrigt, och efter det lär det inte gå snabbare. Som de sista 5 åren så har jag inte koll på planerna inför varken födelsedagsfest eller sommaren för fem öre. Jovisst, jag har ju mina önskningar och tankar, men inte fullt schemalagt. Jag känner bara ett sådant enormt sug efter sol, bad & härliga utekvällar.

När jag var nere sist hade vi upp till och med 22 grader någon enstaka dag, annars var temperaturen på runt 15-19 grader vilket var j*kligt kallt så fort man var i skuggan, men bättre i solen. Så kortfattat har jag varit ifrån solen extremt länge nu och börjar få mina vitaminbrister över detta. (Skämt åsido, men sol behöver vi haha.) Vill nuuuu ♥

7 kommentarer till “Sommarabstinens”

 • Elsa mars 10th, 2017 17:11

  Hej sofia, ramlade in på din blogg av en slump då jag letar information kring gromm-jobb – hur det är, erfarenheter man behöver etc. Skulle vara till stor hjälp om du vill skriva dina bästa tips om man vill jobba som groom och vilka erfarenheter som arbetsgivare vill att man har 🙂

 • Elin mars 17th, 2017 23:45

  Men du, vilka snygga ben du har på den bilden! Vet ju att du skrivit tidigare att du tog tag i träning osv. Skulle vilja göra exakt samma, men tappar motivation på typ två dagar och soffan lockar mer hahaha…. HUR gör man?!?! 😮

 • Sofia april 10th, 2017 14:00

  Hej Elin!
  Ledsen för mitt sena svar. Tack snälla för din kommentar!
  Jag har fått tvinga mig själv många gånger ur soffan också, tro mig. Men när man väl har kommit in i den där ”tränings-hetsen” (I en BRA väg) så känns det som om man inte kan vara utan endorfinerna som man får just utav träning -> Då vill man åt dem och fortsätter! Man mår så mycket bättre av kontinuerlig träning. Du behöver bara komma över den där j*kla trösken. Jobba på i 2 veckor utan avbrott och du är där, tro mig! (Utan att pressa dig för hårt i början, ta lagom pass) Kram!

 • Elin april 14th, 2017 19:29

  Låter logiskt! Tack för svar, nu jäklar ska det hända grejer 🙂 är så glad att du fortfarande bloggar, har följt dig sedan Team SL-tiden, hittade er typ i juni 2010. Galet vad tiden går. 🙂

 • Sofia april 17th, 2017 12:50

  Man ska köra på en nivå som man trivs i och känner att man mår bra! Det är det viktigaste. Man ska pressa sig själv lagom mycket, och ha med i bakhuvudet hela tiden varför man tränar. Man tränar för att må bra! Till slut sitter det som en daglig rutin. Jag tror på att man lever längre om man håller en kontinuerlig träningsnivå! All lycka till! När du känner att du hellre vill ligga i soffan, ta då en kort PW bara för att faktikst ge f*n på att övertala dig själv – den lilla lilla biten kan vara avgörande för dig att hålla diciplinen! Hellre 15-30 min än ingening. Josses, det är ett bra tag! Härlig du är!

 • Hanna april 19th, 2017 23:32

  Hej! Läste din blogg för några år sen men kom av DN slump in igen. Härligt att se, det ser ut att stråla om dig och som att du lever ett härligt liv och sprider fin energi. Blir fler besök här igen. Kram

 • Sofia april 20th, 2017 19:24

  Hej Hanna! Gud vad roligt att höra! Tyvärr är inte min blogg så aktiv, men då och då så uppdaterar jag om hur mitt liv rullar… 🙂 Kram!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se