Tips för killar & män

2017-04-20 21:29:27 Allmänt (Inga kommentarer)

En sån här lite grådaskig vecka är det lite extra kul att få post vilket jag fick för några dagar sedan. Även om det inte var direkt till mig, så var det i alla i grund och botten från mig till min pappa. Ett sött och mycket välpacketerat paket som jag har valt att klicka hem från Trendhim.se med den enkla anledningen att göra något litet extra för min far. Dagen efter min beställning gått igenom så fick jag varorna. Snabbt!

Så, för alla er som på något sätt skulle vilja uppmuntra er bror, pappa, pojkvän eller om du själv är av manligt kön så kan jag nu av erfarenhet tipsa er om denna website där jag la mina beställningar. I paketet som kom fanns både ett fint basic svart läderbälte med guldspänne, samt ett par stilrena mörkblå hängslen. Paketet var dessutom sött extrautrustat med lite karameller. (Och dem gick till mig… 😉 )

Utvärdering på diverse varor är ganska enkla utifrån vad jag fick i ord från min far, att det är otroligt skönt att kunna växla från hängslen och det ganska tjocka och väldigt stabila/kraftiga bältet. De passar ju i olika situationer, om det nu är jobbrelaterad klädsel eller bara en enklare outfit för hemmabruk. Mycket nöjd över de båda produkterna!

Hängslena kan ni hitta här.
Skärpet kan ni hitta här.

Att tillägga är också att allt är fraktfritt i hela Sverige!
Inlägget är i samarbete med Trendhim.se med egna utvärderingar och ord från mig.

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se