Upp i sadeln

2017-04-24 09:22:41 Bilder (4 kommentarer)

Se, vilken snygg kille jag fick träffa för ett par dagar sedan! Bra kombination när L, Mingmang’s ägare behöver avlastning och samtidigt kunna lämna hästen till någon som hon kan lita på till 110%, och när jag har lite ridabstinens. Eller ska vi säga Mingmang-abstinens… 😉 ?

Men sen det här med sits… Hur kan det vara så jäkla svårt att kunna sitta bra!? Jag har verkligen tappat alla (!) bål och magmuskler för jag orkar inte sitta tillbaka. Sen är jag ju ganska många kilon lättare nu än när jag och Ming var ett team, så han är ju inte sen att utnyttja detta genom att försöka dra mig ut ur sadeln och gå emot de små halvhalter jag försöker göra med min lilla kropp. Tänk hur ridningen kan förändras!

4 kommentarer till “Upp i sadeln”

 • Anonym april 25th, 2017 03:22

  Fråga alltid markägaren innan du rider på jordbruksmark! Det är inte ok att rida på mark som ska brukas då det kan förstöra skörden.

 • Sofia april 27th, 2017 09:23

  Det vet jag 🙂

 • Mikaela maj 27th, 2017 11:37

  Åh så härligt att se er ihop då och då 🙂

 • Sofia juni 26th, 2017 10:56

  Tack Mikeaela!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se