Egna symboler ♥

2017-04-27 12:13:13 Allmänt (Inga kommentarer)

Dessa två väldigt fina och skinande halsband fick jag äran att plocka upp ur deras askar idag, en till mig och en till Burak. Ser ni siffrorna på dem? Det är datum, som givetvis har en speciell betydelse för oss.

Allt från smycken, brickor, namnskyltar, glas och så mycket mer presenteras hos Gravyrbutiken som är skaparna till mina halsban. Och givetvis, liksom jag har gjort så kan du gravera in varlfri text eller siffror, te x ditt namn, födelsedatum eller vad du nu önskar. Det är så smidigt, som present eller till en själv. Kanske en bra studentpresent om du inte heller hittat det till den blivande utspringaren.

Jag valde brickan smal silver och i längden 50 cm. (Helt perfekt längd.)
Väldigt snabb leverans och väl inslaget.

Detta inlägg är i samarbete med Gravyrbutiken.se
skrivet med mina egna åsikter och erfarenheter.

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se