Träning, friskt luft och bra sömn

2018-04-06 10:48:56 Allmänt (2 kommentarer)

Dagarna rullar på som alltid. Jag har under 10 veckor gått efter ett stenhårt kost & träningshema och ser fina resultat redan. Efter två av höstens hårda månader i Alanya så förföll min fina sommarkropp och jag kände att en rivstart efter nyår skulle sitta fint. Sagt och gjort, nu har jag byggt upp fina ganska synliga muskler och fått ett bättre shape igen. Efter att jag dratt igång med kostschema, något kaloriunderskott det vill säga deff, så har jag känt att orken inte riktigt finns alla gånger. Visst, motivationen finns ofta och huvudet är starkare än kroppen ibland och forsar en till att utföra sin träning ändå, men när kroppen faktiskt inte orkar lyfta och gäspningar går genom luften får man ibland lugna tempot. Att jobba fulltid, ta hand om hushåll och köra pojkvännen till hans skola för att sedan gå så strikt och hårt på ett träningsschema som jag gjort tar mycket energi och ork. Det som fått lida mest är sömnen, tyvärr. Vilket är det viktigaste av allt! Att hinna allt är inte lätt… Visst, det är väl inget gentemot att ha häst tänker ni. Men man kan nog jämföra de båda lite. Likheter finns, tro mig. Dock kan man ju aldrig hoppa över hästen en dag, det kaaan man ju faktiskt med gymmet!

För att hålla mig enligt kost & träningsschema och för att bibehålla kurvan när jag vill utöka matintaget på kostens front, och öka vikter ännu mer på gymmet tänker jag fokusera på mer normal vardagsmotion. När snön äntligen försvinner (om den någonsin gör det) så kommer jag nyttja naturen som alltid och ta långa sköna PW’s som friskar upp kropp & hjärna! Bra luft är en viktig faktor, det räcker att jag håller mig på jobbet en hel dag så blir jag trött i huvudet. Ett nytt ventilationssystem hade inte skadat, jag tror tyvärr att många olika sorters varuhus har lite sämre luft.

Som alltid, man mår så mycket bättre av träning! Mer som mindre:-)

2 kommentarer till “Träning, friskt luft och bra sömn”

 • Fanny april 6th, 2018 23:59

  Hej!
  Tråkigt att du sålt ut dig och bara gör dåliga inlägg baserade på adlinks.
  Din blogg brukade vara en av mina favoriter. Jag kan förstå att man vill tjäna pengar. Saknar helt enkelt din blogg som den var och nu kommer jag tyvärr sluta följa den även i Bloglovin. Lycka till i livet, allt gott 🌼

 • Sofia juni 20th, 2018 16:54

  Hej Fanny,
  Tack för din kommentar! Tyvärr ser jag inte det roliga i genuin blogging nu för tiden, men mitt hårda jobb från förr gör att jag i alla fall fortfarande kan få lite inkomst via bloggen – vilket jag tycker jag har all rätt till efter alla år av jobb med den 🙂 Om jag någon gång får lusten att börja igen är du välkommen tillbaka! Jag finns även på Instagram – Sofiagenne.
  Kramar, Sofia

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se