Flyinge

2012-02-29 05:22:29 Gennes life (4 kommentarer)

Klockan är strax efter 05:20 och jag har tvingat mig själv upp ur sängen, like a zoombie. Hela klassen ska nämligen ner till vackra Skåne och Flyinge imorgon till bruksprovet. Bussen går vid 06:00, och på vägen ner ska vi stoppa till i Varberg och hämta upp treorna där. Höglandabrudsen VS Varbergarna alltså..? Haha 😉

Inte helt pepp på detta måste jag säga, nog för att Flyinge är kul att kika runt på, men jag orkar inte sitta hela dagen och titta på femtioelva olika hästar. Dessutom bor jag inte hemma, vilket betyder att jag inte har någon mamma som fixat en sån där mysig matsäck till mig, vilket i sin tur betyder att jag kommer att svälta. Fml!

Nu taggar vi bussresa på 3h ner till Skåne!

4 kommentarer till “Flyinge”

 • Natasha-Dressyrhörnan februari 29th, 2012 07:30

  Låter ju superskoj!! Du får ladda med en massa gott att äta så överlever du nog 😀

 • Sofia februari 29th, 2012 07:32

  Har ingen mat haha, det som är problemet 🙁

 • rean from the netherlands februari 29th, 2012 08:41

  Goodluck ! 😉

  love
  Rean Landman
  Holland

 • Emilia M. februari 29th, 2012 13:00

  Åååh FML! Har gått 1 år på IV så går därför 1an istället för 2an nu, 2orna på min skola (Real i linköping) är i flyinge samtidigt som du! Tänk om jag hade haft den turen 🙁

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se