Som vanligt är jag sist i säng

2012-02-29 00:55:45 Gennes life (3 kommentarer)

Ingen ovanlig syn att jag är sist i sängen. Som vanligt sitter jag uppe medan i princip hela huset har slocknat. Alla andra är instängda på sina rum och har säkerligen somnat för länge sen. Inte bättre blir det av att jag ska upp om 4 timmar, eftersom att hela min klass skall iväg på en långdag på en stor fin anläggning imorgon. (Någon som kan gissa..?)

Funderar på att dygna och sova på bussen som vi ska med imorgon bitti istället. Kommer aldrig komma upp ur sängen annars? Haha, till och med våra två stallpersonaler/extramammor som de blir när vi ses varje dag och delar alla dagar tillsammans vet om att det är jag som inte kommer kunna komma upp imorgon, så de har förberett resterande folk att väcka mig samt laddat upp med mitt nummer, hahaha.

Nej, jag kör inte på dygnande idag. Min säng skriker efter mig. Godnatt!

20120229-010457.jpg

3 kommentarer till “Som vanligt är jag sist i säng”

  • johanna februari 29th, 2012 09:37

    ni ska till flyginge 😉

  • Ellen februari 29th, 2012 11:11

    Ni ska till flyinge och kolla på hingstar 😉

  • Sara februari 29th, 2012 14:08

    Hahah du är allt rolig du!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se