På plats

2012-02-29 10:18:14 Gennes life (3 kommentarer)

Nu är vi på plats i Flyinge och tittar på treåringarnas hoppdel. Inte helt illa pinkade hästar. Lugna och stabila framförallt för sin ålder!

Började dagen med att skämma ut mig för några av Varbergseleverna haha.. Vi är ganska grova i vår klass mot varandra, som syskon ju, och jag ska gå till mitten av bussen bakifrån för att slänga skräp då vi fått frukost. Tror givetvis att det är min klass som sitter på sätena i mitten av bussen, så när soppåsen är så gott som för liten där jag ska trycka ner allt så slänger jag in några ord såsom vi gör i min klass, ungefär som jag ville be dem hjälpa mig fast med lite annan attityd.. Pinsaaamt när jag fick svar från helt okända röster, haha 🙁 om någon av er nu skulle läsa detta av e varbergare såå var de en liten miss, sorry!

Nog för stunden, fortsätta följa hingstarna nu 😀

20120229-095743.jpg20120229-095914.jpg

20120229-101017.jpg

buy tramadol

3 kommentarer till “På plats”

  • Anonym februari 29th, 2012 20:09

    Tror inte att du behöver oroa dig om det, vi i Varberg är exakt likadana 😉

  • Johanna mars 1st, 2012 08:35

    Haha de va inget vi tänkte jätte mycket på, vi är likadana mot varandra men vi undrade lite där först 😉

  • Sofia mars 5th, 2012 19:18

    Skönt att höra det då, haha!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se