Svar på fråga

2012-04-30 11:22:11 Svar på frågor (1 kommentar)

Min håruppsättning är inte så speciell med tanke på att jag rider med GPA-hjälm. Kuddarna bak i nacken trycker ner väldigt långt och gör därför så att man inte kan ha te x donat.

Men i alla fall, det vi gör är följande:

Fläta en lagom hård fläta. Efter det rullar vi upp den som en flyingeknopp. Fäster en del hjälphårspännen runt om. Sätter på hjälmen och därefter min vita håruppsättningssnodd (pynt) runt knuten och bromsar den hela med ett halvstort pärlspänne.

Jag ska försöka få till en film på detta också! Funkar faktiskt bra och är inte heltokigt heller, även om tanken länge varit att köpa en uvex och köra på donat 😉

1 kommentar till “Svar på fråga”

  • hanna april 30th, 2012 13:11

    Ett tips e annars att istället för att göra en Flyinge knopp (svårare att få till tkr jag iaf) så lägger man upp flätan ist. Alltså att man har änden av flätan under hjälmen 🙂 så tar man en vanlig hår snodd runt ”knoppen” och sen satin snodden elr vad man nu vill ha över den 🙂

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se