Veckans häst!

2012-04-02 17:20:52 Veckans häst (3 kommentarer)

Grattis till http://tennisryttarna.blogg.se som får sin ängel Wincenzo till veckans häst!

”Detta är Wincenzo 0002. Han finns sedan den 17:e Juni 2011 inte längre på denna jord. Jag ägde endast honom i 8 månader men hann under så pass kort tid upptäcka att denna hästen är en häst man aldrig glömmer. Han hade (har?) ett hjärta av guld och en personlighet som man aldrig glömmer, världens goaste häst helt enkelt. Det är så sorgligt att en olycka skulle hända hos just denna häst som hade sådan livsglädje och så mycket mer att ge, jag saknar honom så himla mycket, varje dag.”

3 kommentarer till “Veckans häst!”

 • Malin april 2nd, 2012 22:17

  Åh, tack så mycket! <3

 • Melina april 2nd, 2012 22:51

  Huga.. 🙁
  Gud så fin han var!

 • Ebba april 4th, 2012 13:07

  Vart ska man skicka bild och text om man vill vara med i veckans häst? 🙂

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se