Veckans häst!

2012-04-02 17:20:52 Veckans häst (3 kommentarer)

Grattis till http://tennisryttarna.blogg.se som får sin ängel Wincenzo till veckans häst!

”Detta är Wincenzo 0002. Han finns sedan den 17:e Juni 2011 inte längre på denna jord. Jag ägde endast honom i 8 månader men hann under så pass kort tid upptäcka att denna hästen är en häst man aldrig glömmer. Han hade (har?) ett hjärta av guld och en personlighet som man aldrig glömmer, världens goaste häst helt enkelt. Det är så sorgligt att en olycka skulle hända hos just denna häst som hade sådan livsglädje och så mycket mer att ge, jag saknar honom så himla mycket, varje dag.”

3 kommentarer till “Veckans häst!”

 • Malin april 2nd, 2012 22:17

  Åh, tack så mycket! <3

 • Melina april 2nd, 2012 22:51

  Huga.. 🙁
  Gud så fin han var!

 • Ebba april 4th, 2012 13:07

  Vart ska man skicka bild och text om man vill vara med i veckans häst? 🙂

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se