Cobhuvud?

2012-03-31 15:03:56 Allmänt (12 kommentarer)

Kan ni tänka er att Mingis fick tävla i ett pannband storlek cob i torsdags..?

Jag har ju mitt fina blå/röd/silvriga swarowski som jag använde på Mahjongs alla tävlingar under 2010 på ett ungefär. Men nog har jag kvar det, och lät min för dagen hoppryttargroom välja pannband. (Mitt favorit, silvrigt med 2 rader, svart med 4 rader eller detta.) Och hon tvingar mig så gott som att sätta på det här, eftersom det matchar både min kavaj, schabrak och ridbyxor..

Tro tusan att M kunde ha det? Inte för att det satt så snyggt som det kan/ska göra, men det gick! Men nej, det betyder inte att jag kommer börja använda det igen, haha. Full ska det vara, inte ett litet cobpannband på min häst.

Funderar på att sälja detta om det finns intresse!

12 kommentarer till “Cobhuvud?”

 • reanlandman from Holland mars 31st, 2012 15:47

  love it !

  ReanLandman
  Holland

 • Ännu en av dom där hemska anonyma kommentarerna med fega människor som inte vågar stå för vad dom skriver bakom!;) mars 31st, 2012 15:48

  Inte för att klanka ner eller så men som stavningsexperten jag är (eller inte :P) så stavas det cob inte ”cobb”! Men dina stavfel förgyller alltid dagen! 😉 fast det här kanske är som när du skrev galopptör i både rubrik och texten och sa att det hade gått lite snabbt när du skrev. Gjorde det de här också? Fast sen hade du ju skrivit galopptör i alla andra inlägg också….. Hur hänger det ihop?
  Haha nej det här gick verkligen för långt!;) men tänk på att våga säga att du har stavat fel! Det gör alla!;) bättre det än att vara en lögnare!;)
  Läskigt att jag orkade kolla upp allt det här bara för du skrev ett extra B!:)

 • Ännu en av dom där hemska anonyma kommentarerna med fega människor som inte vågar stå för vad dom skriver bakom!;) mars 31st, 2012 15:50

  Vill bara tillägga att jag tycker du är jätte duktig med dina hästar och en jätte bra förebild! 😀
  Kämpa på med MM så kommer ni komma långt!;)

 • Sofia mars 31st, 2012 15:59

  Tack, kul att höra! 🙂

 • Sofia mars 31st, 2012 15:57

  Haha, jag har alltid varit som bäst på Svenska under skoltiden så när de dimper ner stavfel blir jag likt förbryllad i huvudet och matar ordet säkert 25 gånger. Galoppör/Galopptör vet jag inte att jag skrivit fel på, men de har jag säkert gjort nån gång. Och ja, cobb blev fel 🙂 jag bryr mig inte om jag skriver fel ibland, allt från att iphonen slår om orden till att jag är trött eller inte har koll på orden, som du själv säger de gör alla 😉

 • Sandra mars 31st, 2012 18:59

  Sofia, det här är en nedklankning på dig.
  Svenska skrivs icke med stort S. Dimper är ett slangord för slinker vilket bör användas vid skrivande hand så som blogginlägg. Du är duktig med hästarna.
  Tag detta med en nypa salt då jag ej är svenskalärare men kände för upprättelse. Tack!

  haha! 😉

 • Hanna april 1st, 2012 02:56

  Sandra, dock så heter det ju svensklärare 😉

 • Sofia april 2nd, 2012 12:02

  Hahahahaah

 • Sara mars 31st, 2012 17:10

  Åh jag vill ha det där 🙁 Men hur mycket vill du ha för det..?

 • annelie :) mars 31st, 2012 17:18

  om du skulle sälja pannbandet. hur mycket skulle du ta i såna fall? 🙂

 • Elin mars 31st, 2012 17:55

  Herregud vad snyggt! Älskar färgerna tillsammans, så *svärord* snyggt! Synd bara att ponnyn är såld… 🙁

 • yvonne april 19th, 2012 13:43

  Det var blingit och fint , själv fördrar jag mina pannband….
  Gör dom själv i tenntråd ,renskinn och tärnsjö läder <3<3

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se