Uppvaknande

2012-03-31 11:03:19 Gennes life (8 kommentarer)

Godmorgon på er bloggläsare!

Visst är det slående att vakna upp av solstrålarna som kilar in mellan persiennsträngarna?  Det hela blir ännu lite bättre när man väntat på den här dagen, dag 50. Vadå dag 50? Jo, idag är det exakt 50 dagar kvar tills ALANYAAA!

Och därmed är det verkligen dags i alla fall för min del att skynda mig med träning och vad jag stoppar i mig. Jag ligger efter ca 3 månader inför beach 2012, vad hände där? Nej, men nu SKA jag sköta mig fram tills Alanya, där får jag glassa hur jag vill. Men nu är det stränga regler som gäller. Allt från matintag, sötsaker och träning. Jag kommer aldrig iväg till gymmet då jag själv inte har körkort och mina få vänner som också har gymkort där orkar aldrig åka dit eller är ofta skadade/sjuka.. Så tråkigt!

Men, nu ska jag åter igen införa powerwalkar morgon och kvällar. Det är så himla skönt när man väl är igång! Man mår så mycket bättre, blir smartare, piggare och hanterar alla olika situationer på ett bättre sätt.

Nu drar jag på den här godingen och beger mig ut på en lång powerwalk innan frukost! PUSS

Morgontrött tjej påklädd och klar för dag 50’s igångsättning inför alanyabeach 2012 ♥

8 kommentarer till “Uppvaknande”

 • Jill mars 31st, 2012 12:46

  Jag använder en superbra app som kommer upp om söker på shape up i app store och sen så är det en grön symbol med en vit gubbe på. Där kan man lägga in precis hur mycket ens målvikt är och sen så skriver du in vad du äter och hur mycket du tränar och vad du tränar. Den räknar med andra ord ut hur många kalorier du ska äta per dag för att nå din målvikt och sen så är det bara att försöka hålla det 🙂

 • Sofia mars 31st, 2012 15:07

  Jo men den har jag faktiskt redan kört igång med, hehe! 😉

 • johanna mars 31st, 2012 18:33

  den kör jag också på, hehe 🙂 synd bara att hur man än försöker så blir man aldrig mer fit… 😉

 • Olivia mars 31st, 2012 14:39

  Hej Sofia! Var har du bott när du vart i Alanya, vart ska ni bo nu när ni åker? Nånstans du kan rekommendera/inte rekommendera?:) Ska ev. boka en resa dit med en vän nu i veckan, och ingen av oss har vart där innan, så tänkte bara fråga dig eftersom du har ”rutin” på stället hihi 🙂

 • Alexandra von Benzon Hollesen april 1st, 2012 03:01

  Send me your mail!
  Jag fixar ett tränings/kostschema dirr!!!!!

 • Sofia april 2nd, 2012 12:02

  [email protected] <3

 • Johanna april 1st, 2012 15:02

  Nice, jag ska också resa om 49 dagar haha 😉 Fast till Portugal!

 • Sofia april 2nd, 2012 12:01

  Åh vad roligt 😀

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se