HISS & DISS

2012-04-05 15:53:20 Hiss/Diss (Inga kommentarer)

• Sommarsverige. Värme, sol och bikini!

• Bloggatmosfären. Känns som om det är väldigt lugnt på bloggfronten, intriger mellan olika bloggare har lagt sig, alla respekterar alla och hela klimatet är bara i en go stämning. Eller, har jag inte rätt? Hästbloggarna tänker jag givetvis på då.

• Scapas nya kollektion med schabrak, äntligen är de tillbaka fit for fight!

• Dammiga underlag. I halsen har jag sand, på sadeln har jag sand, under kläderna har jag sand. ÖVERALLT HAR JAG SAND OCH DAMM!? Vattna och ha ett bra underlag, ja tack?

• Skolarbeten med för korta veckodagar att hinna utföra dem. Vem tusan bestämde att det skulle vara 24 timmar på ett dygn dessutom?

• Arga/sura tåg/busskonduktörer. Finns inget man blir mer deprimerad av än fula snäsna konduktörer. Var glad att du har det jobb du har och keep smile förfan.

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se