Hiss & Diss

2013-01-31 14:42:56 Hiss/Diss (3 kommentarer)

• Att jag ska få träffa Mingmang till helgen! Han är väldigt väldigt saknad.

• Trevliga, glada och goa människor runt om en och bloggläsare. Alla som på något sätt rör en personligen helt enkelt, och sprider det där extra som skapar ett leende på läpparna.

• Justin Bieber som väljer att göra ännu en spelning när han är i Sverige. Med tanke på hur många ledsna tjejer (och killar) som inte fick tag i de första biljetterna som släpptes så finns det nu ännu en chans att få se honom live.

• Att Esther tvingar mig att lära mig dricka Ayran… Det är en vidrig dryck som är från Turkiet, i stil med salt, fil och mjölkaktigt. En vardagsdryck för turkarna, men svårare för oss att lära sig dricka. Men det är bra att få i sig med tanke på värmen och hur mycket salt man förlorar i svett osv. Dessutom mättande… Lättast är det att trycka i sig på natten dock, haha.

• Värdelösa annonsbilder. Tycker folk på riktigt att det ser bra ut att marknadsföra en häst via en suddig bild tagit snett bakifrån på en häst? En kass bild från en mobiltelefon? Använd fina och ordentliga bilder, för guds skull!

• Minirosetter på tävlingar. Kan dock vara förståeligt på klubbtävlingar, men på te x regionala tävlingar borde det vara åtminstone en viss standard. Det är inte kul när man skrapat ihop sig en placering och får en rosett kortare än halva sidostycket på sin häst..

flawless raspberry ketone in stores

3 kommentarer till “Hiss & Diss”

  • Elin januari 31st, 2013 15:07

    Den där drycken lät väldigt äcklig, haha!;)

  • Esther januari 31st, 2013 16:39

    Ayran är grymt gott 🙂 det är daxs för dig att lära sig dricka det. jag sska allt lära dig det gumman <3

  • Johanna januari 31st, 2013 17:42

    Hahah! Roliga dissar. 😉

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se