Fina M

2012-05-31 23:31:53 Bilder (1 kommentar)

Jag älskar bilder, och framförallt när man aldrig vet vad det är för bilder som dyker upp på kameran, mailen eller övriga sidor. Fick alldeles nyss se en bild som en nära vän tagit, åh vad härlig! Från en omgång av seriedressyrerna som vi red under de första månaderna i år, åh! Vilken utveckling vi har gjort sen bara januari/februari ändå, sjukt.

best-hosts.nouveau-te.com

1 kommentar till “Fina M”

  • Emma juni 1st, 2012 00:17

    Ni ÄR grymt fina!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se