Fina M

2012-05-31 23:31:53 Bilder (1 kommentar)

Jag älskar bilder, och framförallt när man aldrig vet vad det är för bilder som dyker upp på kameran, mailen eller övriga sidor. Fick alldeles nyss se en bild som en nära vän tagit, åh vad härlig! Från en omgång av seriedressyrerna som vi red under de första månaderna i år, åh! Vilken utveckling vi har gjort sen bara januari/februari ändå, sjukt.

best-hosts.nouveau-te.com

1 kommentar till “Fina M”

  • Emma juni 1st, 2012 00:17

    Ni ÄR grymt fina!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se