fuck google ask me

2012-04-30 14:03:47 Bilder (2 kommentarer)

(kände för att vara lite allmänt nolifer)

2 kommentarer till “fuck google ask me”

  • Emelie april 30th, 2012 14:47

    Haha, en sån tröja har Tompa med xD

  • Frida maj 1st, 2012 01:15

    Snygg tröja! Älskar sådana tröjor, de är såå klockrena ibland 🙂

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se