Veckans häst!

2012-04-22 10:01:37 Veckans häst (Inga kommentarer)

Grattis till emmaofilippa.blogg.se som får ”sin” häst till Veckans häst här på Gennes.se!

”Den här hästen är tyvärr inte min men iallafall så tycker jag att hon ska vinna för vi har en lång historia bakom oss. 
Jag började rida denna hästen för ca ett år sedan då hon bara var tre år och hyfsat inriden. Jag älskade henne redan ifrån första gången och jag blev verkligen kär i henne. Jag red henne mycket och jag blev bara mer och mer kär i henne , men så kom det en dag då hon verkligen inte ville. Vi kollade upp henne men inget var fel, så vi försökte rida men hon bara stegrade sig och bockade hela tiden. Det kunde vara vissa lektioner då jag åkte fem gånger. Men jag ville verkligen inte ge upp för jag kände på mig att det var något som var speciellt med den hästen . Det var flera som kom fram och sa att blir du inte rädd? Varför ger du inte upp hon kommer aldrig att bli något bra ? Men jo det är klart att jag lev rädd vissa gånger men jag ville inte ge upp. Det gick ca 2 månader och hon blev bara bättre och bättre för varje gång. Hon ville verkligen nu och hon var bäst. Och detta året ska vi börja åka ut på små clear rounder. Förra veckan eller något liknande så var vi ute på en och på framhoppningen så ville hon inte ens gå över en bom på marken. Men vi gick in på banan iallafall och då så vägrade hon hela tiden. Men sen på andra rundan så hoppade hon som en gud. Och folk på läktaren sa Är det där samma häst? Vad hände nu? och ja det var samma häst , hästen som alla hatade. Jag ÄLSKAR henne och skulle aldrig kunna slita mig ifrån det bandet vi har tillsammans nu. Så för att göra en lång historia kort så vill jag att hon ska vinna veckans häst för att hon är helt enkelt bäst och hon visade  mig verkligen hur mycket hon kan ge tillbaka av allt det som jag gav henne. (Brukar dock ej rida på detta bettet för att det är en sån ung häst och hon behöver verkligen inte det men hade det bara för att testa skillnaden)”
top free web hosting

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se