Veckans häst!

2012-04-25 13:15:02 Veckans häst (3 kommentarer)

Grattis till ”tenneryttarna.blogg.se”som får sin favoponny till Veckans häst!

”Helt ärligt tror jag skulle ha brutit ihop nu , all press på oss som går i 8:an , betyg och allt sånt om det inte vore för denna underbara änglaponny.Även fast jag inte kan vara med honom en gång utan att han sparkar mig eller försöker naffsa och även fast han inte kommer travandes alldeles salig av lycka att se mig när jag ska hämta honom i hagen så är han MITT allt. Allt allt allt och utan honom skulle jag inte klara det. Chivas är en 128 cm hög fuxponny som är min favorit på våran ridskola ÖFRK på frösön där han har samverkat i många år. Han är världens bästa ponny och finns alltid där när jag behöver tröst och på hans rygg känner jag mig alltid trygg. De gånger han faktiskt gnäggar till mig när jag ska hämta honom från hagen, DET är äkta lycka! Därför tycker jag att Chivas är värd att vara Veckans häst på Gennes blogg!”

3 kommentarer till “Veckans häst!”

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se