Hästig hälsning

2012-04-30 09:09:24 Gennes life (4 kommentarer)

Mina hjärtan hälsar er puss och hej 😀

4 kommentarer till “Hästig hälsning”

 • Frida april 30th, 2012 13:01

  Gaaanskaaa stor skillnad i storlek på hästarna.. 😉

 • Jennie maj 3rd, 2012 22:47

  På din förra blogg, innan teamsl, så hade du en massa bilder på mahjong ock typ modellbilder och ja allt, tex så var det fina bilder på när du tränade mahjong i dressyr för tränare, och när du red på en skola, och alla dem bilderna var bra, har du kvar dem?När jag började läsa din blogg var det en massa fina sommarbilder om jag minns rätt och man blev själv inspirerad att fota! det känns som de bilderna man får se på mahjong är mest Tävlingsbilder och inte tränings, så fanns det också några roliga där du red på din shettis (jag vet jag har bra minne) alla bilder du lägger upp är fina men en stor bildbomb på bildminnen hade vart jätte kul!!!:):)

  Du är min förebild som ryttare, din blogg är jätte bra, din humor och bara bäst och du har nog de finaste hästarna asså!!:)

 • Sofia maj 4th, 2012 10:42

  Hej! Roligt att du minns allt detta..! Givetvis ska vi försöka fixa detta 😉

 • Emma maj 6th, 2012 15:27

  Haha tur att dom inte bråkar 😉 Dom är väldigt väldigt söta!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se